Як швидко схуднути після новорічного бенкету

Так уже повелося, що худнемо ми до нового року і худнемо після різдвяних свят. Бо спочатку нам просто необхідно влізти в нову новорічну сукню, а потім повернутися в минулу форму і улюблений розмір, щоб почувати себе комфортно. Як же швидко скинути набрані за свята кілограми?

Дієтологи не радять вибирати після нового року строгу дієту для схуднення. Взимку організм ослаблений, йому і так бракує вітамінів, так що варто просто обмежити вживання жирів і солі.

Хорошим варіантом щоб схуднути без шкоди для здоров’я після Нового року буде вибір білкової дієти. Вона підтримує необхідний баланс корисних речовин і при цьому допомагає скинути вагу. Зрозуміло, найефективніше дієта працює у поєднанні з фізичними вправами.

В період свят багато фітнес-клубів влаштовують новорічні акції і знижки. А ми ж пам’ятаємо, що початок Нового року – найоптимальніший час почати нове життя і нарешті зайнятися спортом.

Відмінно впораються із зайвими пару кілограмами і розвантажувальні дні. Влаштуйте собі такий день раз на тиждень. Принцип розвантажувального дня полягає в тому, щоб обмежитися цього дня вживанням одного єдиного продукту, наприклад яблука або кефіру. І пам’ятаєте, головне бажання! У вас обов’язково усе вийде.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment